Bloemen verwerken in je interieur | 🌿🌹 TOUCH OF FLOWER

Bloemen zijn er in verschillende soorten en maten. Groot of klein, ze maken ons leven een stuk kleurrijker én vrolijker! In de modewereld omkom je er niet meer aan de bloemenprint, maar ook de interieurwereld moet er aan geloven. We hoeven ons niet zorgen te maken of het wel past binnen je interieurstijl, want de bloemenprint past bij elke stijl. Het brengt net dat stukje kleur, warmte, gezelligheid en dat ene extra aan je interieur. Maar we hebben het dan niet alleen over een bosje bloemen op tafel, maar bijvoorbeeld ook als print op kussens, stoelen en behang.

📸: @ahomeoffoodhomeoffood

“HET VERRIJKT JE INTERIEUR, WAAR DAT NODIG IS”

Hier een aantal voorbeelden hoe je de bloemenprint kunt verwerken in je interieur:

Fleur je witte muur op met een bloemetjes behang. Eenvoudige manier om bloemen te verwerken in je interieur. Zo kun je de rest van je inrichting veilig en rustig houden of juist extra fleurig door de kleuren van het behang, te verwerken in de rest. Er zijn zoveel mogelijkheden, keuze genoeg.

Wil jij eerst zeker weten of het iets voor jou is? Experimenteer dan eerst bijvoorbeeld met kussens of plaids. Hou het rustig, door een print te kiezen in de kleuren van je interieur. Op zoek naar een spannend effect? Combineer dan juist verschillende prints met elkaar.

Opzoek naar een eyecather voor in je interieur? Ga dan voor een meubelstuk in een bloemenprint, er zijn nu bijvoorbeeld zoveel verschillende stoelen met een print. Daar zit vast wel eentje bij, die past in jouw inrichting.

Wanddecoratie is altijd een goede oplossing, om warmte en sfeer te geven aan je interieur. Er zijn verschillende wanddecoraties met bloemen erop, bijvoorbeeld een IXXI wanddecoratie, poster of borden. Ze geven een levendig effect, maar door de kleuren af te stemmen met elkaar hou je het rustig.

Als laatste woondecoratie, eigenlijk wel de simpelste manier om je interieur op te fleuren. Het hoeft net veel te kosten en tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden. Het verrijkt je interieur, waar dat nodig is.

“ZE MAKEN ONS LEVEN EEN STUK KLEURRIJKER ÉN VROLIJKER!”

Al deze foto’s en meer met linkjes vind je terug op Pinterest (link).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s