Woontrend 2020 | 🌳🤎 BACK TO BASIC

Met deze trend van 2020 creëer en vindt je rust in je interieur. BACK TO BASIC laat je verwonderen door het alledaagse en vindt schoonheid in bijzondere details. Non-kleuren, duurzame materialen en planten zijn onmisbaar.

Met deze trend focussen we ons op wat echt belangrijk is voor ons. Van onszelf moeten we van alles, gezogen in de social media wereld en een tijd waarin we steeds sneller gaan. Less is More is het uitgangspunt, terug naar de basis. Er zijn een aantal dingen die een belangrijke rol spelen in deze serene woonomgeving, namelijk, non-kleuren, rijke materialen, bijzondere vervaardigde meubels en veel frisse planten.

📸: @ahomeoffood

“FOCUSSEN OP WAT ECHT BELANGRIJK IS VOOR ONS”

Populaire materialen bij deze trend: linnen, bamboe, leer, metalen, gerecyclede stoffen, petflessen verwerkt in accessoires en droogbloemen.

We hebben het al een paar keer genoemd non-kleuren maar waar moet je dan aan denken? Warme wittinten en naturellen vormen de basis. Door dit te combineren met zachte aardetinten en een breed palet van grijstinten creëer je contrast en warmte. Toch wat kleur willen gebruiken? Denk dan aan groengrijs, oudroze, terra of roodbruin. Door daarnaast te spelen met structuren en materialen, zoals hout met kunststof, rijke stoffen met warm wol ontstaat er een warm en spannend samenspel.

“WARME WITTINTEN EN NATURELLEN VORMEN DE BASIS”

Het laatste wat niet kan ontbreken zijn multifunctionele meubelen, uitschuifbare eettafel, comfortabele eetkamerstoelen en een royale elementenbank. Iets wat perfect aansluit bij de trend: BACK TO BASIC.

Alle foto’s zijn te vinden met de links/bronnen op mijn Pinterest (link).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s