De eigenschappen van BLAUW | πŸ’™ SHAPE OF BLUE

Is blauw jouw lievelingskleur? Dat is dan niet zo gek want 40% van de Nederlandse bevolking kiest voor blauw. Blauw schept een kalme sfeer, maar daarnaast kan het nog meer. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat blauw verheldert, want uit onderzoek is gebleken dat kinderen beter leren als het klaslokaal blauw licht bevat. Blauw inspireert mensen ook, het wekt je creativiteit op.


Nu hoeft niet gelijk al je muren blauw te verven in huis, maar door het toepassen van enkele blauwe accessoires of een enkele muur blauw verven is al genoeg.
Of je nu een kamer in grote vlakken stoer spinnaker-blauw met grijs en wit uitvoert of blauwe voorwerpen verzamelt dat maar een klein gedeelte van je interieur inneemt, blauw is een betoverende kleur.

“BLAUW IS EEN BETOVERENDE KLEUR”


Er zijn zoveel verschillende tinten blauw, zoals grijsblauw, lichtblauw, aqua, kobaltblauw en groenblauw. Maar je hebt ook leisteenblauw, bosbessenblauw en luchtmachtblauw de ingetogen kleuren, de camouflagekleuren onder de blauw. En nog veel meer mogelijkheden!


πŸ“Έ: A Home of Food

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s