Breng de natuur in huis | 🌳🍂 FOREST

Deze trend zagen we al voor een langere tijd terug in het interieur. Natuurlijke materialen en planten zorgen voor de verbinding met de natuur en creëert rust in huis. Denk aan kleurrijke prints, natuurlijke materialen en veel planten.

📸: @ahomeoffood

Als je aan de natuur denkt dan zijn waarschijnlijk de eerste twee kleuren die in je opkomen groen en bruin. Het voordeel is dat deze kleuren goed te combineren zijn met anderen kleuren. En aangezien kleur weer helemaal mag, haal al die kleuren ook lekker naar binnen.

“TEGENWOORDIG ZIJN ER GEEN REGELS MEER ALS HET GAAT OM INRICHTING, DOE WAT JIJ MOOI VINDT!”

De natuur heeft ook mooie materialen tot zijn beschikking, zoals hout en natuursteen. En laat hout nu juist heel veel terug komen in deze tijd. Ook verbrand hout is een populair materiaal onder de woonaccessoires. Dit maakt je interieur een stukje stoerder en levendiger.

Meer te vinden op onze Pinterest pagina, net zoals deze foto’s met linkjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s