D.I.Y. bloemenkrans met droogbloemen | ✨🤎 LAZY DAYS

Nu we veel thuis zitten en het weer slechter word, is het fijn om thuis bezig te zijn en het gezellig te maken. Wat is er nou leuker dan op een Lazy Day (bijvoorbeeld de zondag) creatief bezig te zijn, maak bijvoorbeeld een bloemenkrans van droogbloemen. Een trend die we veel vaker voorbij zien komen en het ziet er ook nog eens super gezellig uit!

Benodigdheden:

  1. Droogbloemen, Xenos
  2. Metalen cirkel, Xenos
  3. Ijzerdraad of touw

Kies de droogbloemen uit die passen bij jouw interieur, wij hebben deze droogbloemen gevonden bij de Xenos. Begin met de grootste bloem en leg dit op een manier neer wat jij mooi vindt. Doormiddel van het ijzerdraad of touw kun je het mooi over de ring verdelen. Tip: maak eerst alle bloemen vast en knip het later pas af.

Nu is het alleen nog een kwestie van opvullen, gebruik hiervoor de overige bloemen. Er zitten geen regels aan verbonden, dus je kunt ze eigenlijk gewoon vast maken op de manier wat jij mooi vindt.

Zie je het touw of ijzerdraad nog? Dit kun je makkelijk weg werken door wat bloemen in elkaar te steken. Omdat de bloemen gedroogd zijn blijft dat makkelijk zitten, bijvoorbeeld neem een pluim als daar stukjes vanaf zijn gevallen kun je dat er makkelijk weer in steken. Doe dat dan over het ijzerdraad of touw heen zodat dat niet meer opvalt.

📸: @ahomeoffood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s