3 manieren om je huis gezellig te maken | ✨🤎 LAZY DAYS

De herfst is begonnen en eigenlijk vinden we dat helemaal niet erg, want dat betekend warme geuren, gezellige kaarsen, de openhaard aan en knus met een dekentje op de bank. Hier worden wij tenminste heel blij van.

Hoe maak jij je huis extra gezellig? Wij geven je een paar eenvoudige en snelle tips om je huis met een laag budget en binnen no time extra gezellig te maken.

Door warme kleuren te gebruiken kom je al een heel eind, Spice it up! Bijvoorbeeld in het gebruik van bloemen of in kaarsen, kijk waar jij warme kleuren aan toe kan voegen in huis. Het zijn de kleine dingen die al een groot verschil kunnen maken.

Stof geeft ook warmte aan je huis en maakt het gezellig, dus voeg stof toe aan je interieur. Bijvoorbeeld door gebruik van een hoogpolig vloerkleed of een faux schepenvelletje over de bank/stoel. Daarnaast kun je je interieur ook een kleinte touch up geven met een nieuw sierkussentjes of een plaid, grof gebreid of juist lekker zacht.

“SPICE IT UP”

Er wordt vaak ook één ding over het hoofd gezien, de lichtbronnen. Je hebt natuurlijk warm licht en koel licht. Controleer je lichtbronnen en kijk of je de koele tinten kunt vervangen door warme tinten. Kaarsje toevoegen helpt natuurlijk altijd in het gezelliger maken van een ruimte, vooral met dit weer buiten.

De foto’s vind je met linkjes op onze Pinterest pagina (link).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s