Pasteltinten combineren | 🤍🌱 SCANDI MINIMALISM

on

Deze week hebben we als thema Scandinavië daar hoort natuurlijk de woonstijl Scandinavisch bij. In een Scandinavisch interieur draait het om rust en daar horen ook pastelkleuren bij. Pastelkleuren zijn licht, zacht én simpelweg prachtig, wat jouw interieur een mooie zachte uitstraling geeft.

Pastelkleuren kun je in je interieur brengen met kleine accessoires zoals gezellige kussentjes of vazen, maar je kan het ook groter aanpakken. Een pastelkleurige muur kan een heel rustig en ruimtelijk effect hebben op de ruimte.

“ZORGT VOOR EEN FIJNE RUSTIGE SFEER”

Ga jij voor een Scandinavische inrichting en wil je het het graag rustig houden, zonder te veel kleur? Kies dan voor een pasteltint zoals lichtblauw of grijs. In combinatie met wit zorgt dit voor een fijne en rustige sfeer. Maar ook een stoer interieur met pasteltinten kan. Pastelkleuren kun je namelijk ook perfect combineren met tegenhangers als roestrood of antraciet. Zo zorgen de kleuren voor een perfect contrast in je interieur.

Ook beton kun je perfect combineren met pastel, met een grijze betonvloer creëer je een mooie samenhang tussen stoer en de lieflijke kant. En in combinatie met (licht) hout en staal heb jij de perfecte basis voor een Scandinavisch interieur. Pastelkleuren gaan supermooi samen met veel materialen. Om je interieur wat meer body te geven meer de stoerdere kant op, kun je de pastelkleuren goed combineren met robuuste meubels. Denk hierbij aan leer, hout, staal of bijvoorbeeld baksteen.

Ben jij niet zo van kleur toevoegen in je interieur, maar wil je toch een baar blikvangers in huis? Kies dan juist voor of alleen een bank in een pasteltint, je eetkamerstoelen of juist een mooi kunstwerk. Een beetje kleur kan al heel veel doen in je interieur.

Alle foto’s die zijn gebruikt vind je op onze Pinterestpagina met de linkjes erbij (link)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s