Trendkleur: GROEN | 🌿🍏 LET’S GO GREEN

We hebben goed nieuws voor de liefhebbers van de kleur groen, want ook groen gaat weer mee naar het jaar 2021. Vooral de natuurlijke tinten, zoals bijvoorbeeld mosgroen en olijfgroen. Muren en ook meubels mogen ook dit jaar een groene kleur krijgen, we zijn nog lang niet van groen af.

πŸ“Έ: @ahomeoffood

Groen gaat al jaren mee in het interieur van de gemiddelde Nederlander. Avocado was een hit in de jaren ’70, mint in de jaren ’80, lime en appel in de jaren ’90. Legergroen was begin 2000 ineens overal te zien in de woonkamers/slaapkamers en rond 2012 werd bosgroen een ding. Pas vanaf dat jaar ontdekten we groen-diversiteit, alle tinten zijn prachtig op hun eigen manier. We kunnen niet meer zonder de kleur groen.

“WE ZIJN NOG LANG NIET AF VAN GROEN”

Wat groen een ideale kleur maakt en bijzonder, is dat het met alle ander tinten groen mixt en matcht net, zoals in de natuur. Daarnaast is groen perfect te combineren met warme kleurtinten als taupe, perzik en oudroze deze tinten komen helemaal tot hun recht in combinatie met groen. Ook met messing vorm je een rijk pallet aan tinten.

De foto’s zijn te vinden met linkjes op onze Pinterestpagina (link).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s