Colorblocking |💛🎨 COLOR PARTY

Colorblocking bestaat uit een rustige basis, zoals wit met daar tegenover knalkleuren, zoals (barbie) roze, oker geel, oranje, appeltjes groen en kobal blauw. Er komen hierbij verassende kleurcombinaties kijken.

Deze trend die er al sinds 2018 is maakt het interieur wat minder serieus, speelser en vrolijker. De trend kan ook gewoon met een paar felle en sprekende kleuren die gelijk opvallen of je gaat gelijk voor veel doormiddel van colorblocking.

Colorblocking kun je doen met ton sur ton, ton sur ton houdt in dat je een palet gebruikt met verschillende tinten in dezelfde kleur. Hiernaast kun je ook voor tegenovergestelde kleuren gaan, bijvoorbeeld met koele blauwtinten en warme oranjetinten kun je een mooi contrast maken.

Het geeft je interieur net dat beetje speelse effect wat het nodig heeft, door het toevoegen van iets heel simpels als kleur.

Meer foto’s te vinden op onze Pinterest pagina (link).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s