De kenmerken van ROOD | ☎️🍎 CLASSIC RED

Er zijn ontzettend veel kleuren rood zijn, je hebt warmere tinten maar ook koudere tinten. Je hebt bijvoorbeeld Classic Rood (onze favoriet tijdens de feestdagen), Robijnrood, Tomaatrood, Framboosrood en nog veel en veel meer. Onze favoriete rood tint is bruinrood en een klein beetje naar het terra toe. Kleur is net zoals geur heel persoonlijk iedereen ervaart het weer anders. Kijk welke kleur jouw aantrekt en past bij de rest van je interieur.

( En er zijn nog veel meer tinten.)

Rood is een kleur die heel aanwezig is, dan praat je wel echt over de primaire rood tint. Maar er zijn zoveel andere tinten rood, die het wat minder aanwezig kunnen maken. Rood overheerst wel bijna alle andere kleuren. Om het wat rustiger te laten ogen, kun je jouw rood tint bijvoorbeeld combineren met crème of lichtbruin. De rode tint wordt hierdoor zachter gemaakt. Wil je juist de rode kleur versterken, voeg er dan een vleugje blauw aan toe.

Rood brengt warmte in je huis. Het is zelfs zo dat mensen het warmer krijgen in een huis met rode accenten dan een huis met bijvoorbeeld blauwe accenten. Je kunt rood toepassen op een grote muur, maar je kunt ook kiezen voor de kleinere accenten! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s