Kerstdorp lamp D.I.Y. | ☎️🍎 RED CLASSIC

Deze blogpost is in samenwerking met Rianne Potze Interieur Ontwerpen & Lifestyle(www.riannepotzeinterieurlifestyle.com), de persoonlijke interieurpagina van Rianne van @ahomeoffood.

Heb jij geen plek in huis voor een kerstdorp of wil je gewoon een leuke kerstdecoratie, dan heb ik iets heel leuks voor jullie. Een lamp met je eigen kerstdorp erin! De lamp bestaat uit een pot/windlicht/jar die al compleet is met snoer en deksel, met daar in je eigen kerstdecoratie gemaakt zodat de aandacht er extra op gevestigd wordt, hoe leuk! 

Wij hebben gekozen om een soort minnie kerstdorpje erin te maken met een huisje en boompjes.

Benodigdheden:

  • Een tafellamp die bestaat uit een pot/windlicht/jar met verlichting. Ik heb die van mij gehaald bij de Xenos voor € 12,99 , de lamp was/is in de sale normaal kost die € 14,99. 
  • Een klein stukje karton, om hoogte verschil te creëren. 
  • Kerstdecoratie voor in de lamp, ik heb gekozen voor dit setje van de Action die precies groot genoeg was. Het huisje heb ik er apart bijgekocht voor € 1,39 en de rest bestond uit een setje van € 1,72.
  • Nepsneeuw voor extra decoratie en vulling, deze haalde ik ook bij de Action voor € 0,99.
  • Kwastjes en lepeltjes, om de sneeuw goed in de lamp te krijgen en te verdelen.
  • Een lijmpistool, om alles vast te maken.
  • En als laatste nog wat kleine decoratie voor een levendiger effect, ik had toevallig nog wat kleine decoratie steentjes liggen en kleine witte dennenappeltjes die er goed bij pasten. Maar ik weet vrij wel zeker dat de action ook zoiets verkoopt. 

In totaal waren we voor dit project € 17,09 kwijt en dan hou je er een hele leuke lamp aan over!

Tijd om aan de slag te gaan:

Nu is het tijd om de decoratie erin vast te lijmen ( het karton hoeft niet perse wit geverfd te worden, want de nepsneeuw komt er over heen).

Het is zover om het nepsneeuw erin te doen, dit heb ik gedaan met kleine lepeltjes zodat je het makkelijk op de juiste plek kan aanbrengen. Met de kwastjes kun je het nog verdelen en eventueel sneeuw van de decoratie afvegen. Door de verhoging creëer je een heuvel effect die diepte geeft en een speelser effect.

Als laatste nog even de extra decoratie erin voor de sfeer, de lamp erin en klaar!

“KLAAR IS JE D.I.Y. PROJECT”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s