BRAVE GROUND | Flexa kleur van het jaar 2021

Elk nieuw jaar gaan we ook in met een nieuwe kleur van het jaar gecreëerd door Flexa, namelijk “Brave Ground” een volle evenwichtige kleur. Een prachtige rustige kleur die perfect is als basis als je het ons vraagt en past ook perfect in ons eigen kleurenpallet met warme tinten.

Brave Ground is een warme naturelle kleur die andere kleuren laat stralen en zorgt voor een stevige basis. Kleur moet bij je passen en deze kleur past zeker bij ons, perfect in combinatie met warme bruintinten, bruinrood tinten, terra, oudroze en kobaltblauw. Daarnaast is het voor andere kleurtinten een perfecte neutrale en warme basis, om net dat stukje warmte in huis te brengen bijvoorbeeld in combinatie met groentinten.

Flexa omschrijft hun kleur ook als een volle evenwichtige kleur die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd. Een kleur die als basis gebruikt kan worden in ontelbare kleurschema’s.

“THE COURAGE TO EMBRACE CHANGE”

Heleen van Gent, creatief directeur Flexa colorlab; ” Thema voor 2021 is ‘The courage to embrace change’, de moed om verandering te omarmen. Als tijden veranderen en de wereld onzeker voelt, willen we de grond onder onze voeten voelen. We zoeken troost in de betrouwbaarheid van simpele dingen waar we mee worden omringd – de veerkracht van de natuur, de betrouwbaarheid van de aarde, het heiligdom van onze huizen”.

@flexa, @heleenvangent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s