FACE LINE ART | Trend 2021

Een trend die upcoming was in de voorgaande jaren en waar sommige mensen wel eens aan moesten wennen. Je moet er net zoals elk ander trend er van houden en het moet bij je passen. Want je hoeft een trend niet in huis te nemen omdat het een trend is, kijk eerst of het bij jou past.

Namelijk de trend “FACE LINE ART”, dit zagen we al langer illustraties van gezichten op potjes, posters en/of wandborden. Je ziet het bij veel winkels/merken terug komen, maar ook een erg geschikte trend om D.I.Y.’S mee te maken.

Er zijn zoveel verschillende illustraties te vinden online denk aan op Pinterest, Instagram of gewoon Google.

Bijvoorbeeld deze easy do it yourself die wij hebben gemaakt, met gebruik van acrylverf en een glasplaatje (bijvoorbeeld uit een fotolijstje) kun je heel gemakkelijk deze trend toevoegen aan je interieur. Wij hebben namelijk een face line illustratie geverfd op een glasplaatje, super leuk tegen een gekleurde muur of ga voor het leuke effect en zet het voor het raam. Ben jij nou niet zo creatief niet getreurd, want doordat glas doorzichtig is leg je heel gemakkelijk een illustratie onder het glas en trek je het over.

Pinterestpagina: link

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s