Waarom je een MARMEREN tafel in huis moet halen | Materialen Trend

on

Gisteren hebben we een blogpost geplaatst over de natuursteen “Marmer“, wat is marmer en hoe verzorging je het? Heb je de blog nog niet gezien neem straks dan zeker een kijkje!

Iets waar wij erg fan van zijn en later zeker willen hebben is een marmeren tafel (lees het enthousiast). We zien het nog niet vaak, maar beetje bij beetje zien we het steeds meer. Het geeft jouw interieur net dat stukje speelsheid en/of chique uitstraling. Wij hebben een aantal redenen waarom jij moet gaan voor een marmeren tafel, denk aan een bijzettafeltje of maak ons helemaal blij door te gaan voor een eettafel.

een marmeren tafel kan in elk type interieur

Geen enkele marmeren tafel is gelijk en heeft daardoor allemaal een unieke uitstraling. Door deze verschillen is er altijd wel een tafel die past in jouw type interieur. Marmeren tafels zijn er in verschillende maten, denk aan onder andere rond, ovaal en rechthoekig. Naast de klassieke marmeren kleuren zwart en wit, zijn er ook andere kleurtinten denk bijvoorbeeld aan bruin en groen.

weining onderhoud

Er hoeft niet veel te gebeuren aan een marmeren tafel, als die vies is haal je er gemakkelijk een doekje. Lees meer over het onderhoud van de tafel in onze blog van gisteren. Daarnaast is een marmeren tafel ook slijtvast, je tafel zal jaren meegaan, doordat er weinig tot geen krassen op zullen komen.

de prijs van een marmeren tafel

We moeten eerlijk zijn een goede marmeren tafel kost soms wel wat, maar tegenwoordig heb je ook goedkopere alternatieven. Tegenwoordig is dit met alles wel bijna zo het is wat je er voor over hebt, want soms is goedkoop ook duur koop. Wat een pluspunt is van een marmeren tafel is dat deze jaren lang meegaat en als je dat berekend is dat zeker het geld waard. Want je ziet veel minder of juist helemaal geen gebruikssporen door het sterke materiaal.

onze wishlist!

Gubi Moon Tafel | www.fonq.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s