5 PLANTEN die onmogelijk dood te krijgen zijn

Ben jij niet zo goed in het verzorgen van planten of heb je juist geen tijd om planten te verzorgen, maar hou je wel van planten? Geen zorgen wij hebben hier 5 planten op een rijtje gezet die (bijna) onmogelijk dood gaan.

ALOË VERA

Een Aloë Vera-plant heeft weinig water nodig, in de zomer maximaal eens per week. In de winter gaat de Aloë Vera in een winterslaap en is er soms maar eens in de maand water nodig. Naast dat het een mooie plant is heeft de gel die in de plant zit een kalmerende werking. Bijvoorbeeld op een verbrande huid van de zon of op wondjes.

PANNENKOEKENPLANT

De pannenkoekenplant is helemaal handig als je geen groene vingers hebt, want hij heeft geen direct zonlicht nodig en af en toe, zeg maar eens per maand, water nodig.

YUCCA

Oftewel de palmlelie, omdat die wel een klein beetje lijkt op een palmboom en hiermee creëer je meteen een tropische sfeer in huis. Naast dat die er mooi uitziet heeft die ook weinig water nodig, pas als de grond droog aan voelt heeft die nieuw water nodig.

PHILODENDRON

Deze kamerplant is gevoelig voor te veel water, perfect dus als jij je planten altijd vergeet water te geven. Je mag deze planten pas water geven als je merkt dat de grond droogt begint te worden. Wat kan hier nou fout aan gaan.

CACTUS

En als slot de cactus, lukt het jouw niet om bovenstaande planten in leven te houden. Dan hebben wij nog één optie voor je als het gaat om levende planten, namelijk de cactus. Deze planten hebben nauwelijks water nodig, kunnen lang zonder en het maakt niet uit waar je ze neer zet in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s