TEDDY trendy | 2021

In het modebeeld zien we het al een tijdje, maar nu mag gelukkig het interieur er ook aan geloven, een heerlijke zachte stof.

Deze teddy-achtige stof zien we veel op social media en in tijdschriften op fauteuils voorbij komen. Maar er is meer dan dat denk bijvoorbeeld aan deze aaibare stof op een bank of sierkussen. Deze stof ziet er niet alleen uit om geknuffeld te worden, maar het geeft je interieur ook een warme uitstraling. Gemaakt om het niet meer los te laten.

Maar waar bestaat de teddy stof eigen uit? Teddy kan gemaakt worden van twee stoffen je kan gaan voor schapenvacht of net zoals mij gaan voor een combinatie van natuurlijke en synthetische stoffen. Want van origine wordt teddy stof gemaakt van echt schapen- of lamsvacht, ben jij hier niet zo fan van? Dat begrijp ik want wij namelijk ook niet, gelukkig zijn daar nu alternatieven voor. Synthetisch bont wordt namelijk zo goed gemaakt dat het niet valt te onderscheiden van elkaar.

Dit bestaat voornamelijk uit natuurlijk katoen (afkomstig van een plant) in combinatie met synthetisch polyacryl. Deze combinatie heeft nog een voordeel, want het is makkelijk schoon te houden, het kan zelfs in de wasmachine.

📸: @ahomeoffood

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s