CONNECTING COMFORT | 2021

Met “Connecting Comfort ” dompel jezelf onder in de zachtheid van van verschillende poederkleuren, aaibare stoffen en vrouwelijke vormen.

Van de kleuren krijg je een gevoel als of ze je omarmen. De poederachtige kleuren geven het gevoel van zachtheid, maar ook pasteltinten en zandkleuren vormen het pallet van een warme deken. Vaak zoeken we naar contrasten als het gaat om kleur in het interieur, maar juist door te gaan voor de ton-sur-ton techniek creëer je zachtheid.

Vooral als je al deze tinten terug brengt in materialen geeft het de wauw factor in zachtheid, denk aan stoffen als velours, schapenvachtjes en teddystoffen. Harde lijnen spelen hier geen rol, we gaan met ze alle voor de vrouwelijke vormen, rondingen. Denk aan meubels met afgeronden hoeken, bogen en zitmeubilair wat zo zacht is dat je er nooit meer van afkomt.

Maak het jezelf comfortabel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s