My favorite: SERVIES

Gelukkig heeft iedereen zijn eigen smaak en ook op het gebied van servies. De één houd van steriel wit of met een tekstje erop of alles in een effen kleur, robuust of juist retro. Vandaag behandelen we mijn favoriete servies en het sparen er van is al begonnen. De ander houdt er niet van en de andere juist wel, namelijk de retro en vintage stijl.

Bruin, oranje, roze en okergeel al die mooie, warme seventies kleuren mogen weer. Mixen en matchen mag! Het leuke hieraan is dat je kan blijven combineren, want de tinten vullen elkaar aan. Daarbij kunnen wij ook zeker niet de wijnglazen en karaffen vergeten die bij je oma in de kast staan. Perfect om je tafel helemaal af te stijlen en perfect voor insta waardige plaatjes. Als ik ergens blij van word zijn het de authentieke kristal glazen uit oma’s kast.

Daarnaast heb ik ook helemaal niks met zilver en laat nou het standaard bestek in het zilver zijn, maar gelukkig is er al een tijdje wat verandering op de markt namelijk goud, brons en zwart bestek. En in mijn la kunnen dan zeker niet de gouden en zwarte combinatie ontbreken.

Op dit moment heb ik al een langere tijd een favoriete merk en eigenlijk met alles op het gebied van interieur, maar ook hun servies het servies van HKLiving.

Bij HKLiving vind je keramieken serviezen met een robuuste, natuurlijke uitstraling. Voor deze collectie serviezen heeft HKLiving zich voornamelijk laten inspireren door de stijl van de jaren ’70. In de collectie kun je terecht voor onder andere kommen, borden, mokken, schalen en theepotten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s