Mijn 3 favoriete droogbloemen shops

Één van mijn favoriete dingen voor in huis zijn droogbloemen, verse bloemen op zijn tijd ook wel. Maar soms heb je dat je je meer aangetrokken voelt tot het ander en dat heb ik met droogbloemen. De sfeer, kleuren en dat het veel langer blijft staan zijn allemaal voordelen die met zich mee komen. Het is zeker i’m in love als het gaat om droogbloemen.

Onze droogbloemen bestel ik zelf altijd bij Bries aan zee , snel geleverd en er is zoveel keus van naturel tot veel kleur en simpele boeketten, 1 soort tot grote samengestelde boeketten. En dat ook nog eens voor een mooi prijsje, want als je dit vergelijkt met een vers boeket ben je hier veel goedkoper uit. Daarnaast verkopen ze ook nog decoraties om jouw droogbloemen nog beter tot hun recht te laten komen.

Daarnaast heb ik nog twee webshops ontdekt waar je hele mooie droogbloemen kunt bestellen en ook decoraties van droogbloemen. Het is zeker het kijken waard, een tip van mij voor jou: Sparkle your Home en Dry Flwrs.

Dry Flwrs:

Sparkle your home:

Je zou wel denken dat al deze sites en hun assortimenten op elkaar zullen lijken, maar niets is minder waar. Ze hebben namelijk allemaal hun eigen unieke assortiment. En dat maakt het nou ook zo leuk!

Dit schrijf ik omdat ik gewoon oprecht fan ben! @ahomeoffood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s