4x de Tegeltrends van 2021

Op elk gebied komen er elk jaar wel weer nieuwe trends, ook op het gebied van tegels. En in dit geval in het bijzonder de wandtegels, perfect voor in de keuken of juist op een andere plek in huis. In deze blogpost behandelen we vier tegeltrends van 2021.

In het algemeen draaien de tegeltrends om sereniteit en welzijn, denk hierbij aan rustgevende en neutrale kleuren en makkelijk schoon te houden tegels.

“NEUTRALE KLEUREN”

Er zijn verschillende neutrale kleurtinten, maar de populairste op dit moment zijn de warmere tinten denk aan crème, beige en bruin. Dit geeft een huiselijke, omarmde sfeer en creëert hierdoor een rust, een reactie op een stressvol jaar. Ga voor een matte of glanzende afwerking. Daarnaast val groen hier ook onder, dan wel in zachte tinten, want groen brengt de natuur in huis. Dit geeft voor veel mensen een rustgevend effect.

“KLASSIEKERS”

Onder de klassiekers vallen voor ons de witte vierkante tegel die we allemaal kennen, heb jij ze nog in huis? Geen probleem, want ze worden weer helemaal hot vooral de glanzende variant. Net zoals de metrotegels, die zorgen voor een tijdloze look. Ga voor een bakstenen patroon of wil je iets meer effect, ga dan voor een visgraatpatroon.

“GEOMETRISCHE VORM”

Het gaat niet alleen om de kleur, maar ook de vorm van de tegels speelt een belangrijke vorm. Ben jij van een stukje extra? Dan past deze trend perfect bij jou, want het geeft je interieur een stukje dimensie. Naast vierkant zijn er nog zoveel andere vormen, zoals ovale vormen, bladvormen, waterdruppels vormen, driehoekige tegels en zeshoekige tegels. Voor iedereen wat wils, dus maak je geen zorgen er zit vast iets voor jou tussen. Zo kun jij je interieur uniek maken.

“PASTELKLEUREN”

Pastelkleuren zijn zachte kleurtinten, die je interieur een zachte knuffelende uitstraling kunnen geven, denk aan lichtroze, lichtblauw, groen en mijn favoriete licht geel en lila. Ook deze tinten zijn erg populair op dit moment.

Inspiration: Pinterest

Layoutfoto: @ahomeoffood

Welke trend is jouw favoriet?

Die van ons de klassieker gecombineerd met neutrale kleuren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s