4 belangrijkste redenen waarom je voor een ronde eettafel moet gaan!

De ronde eettafel is een echte blikvanger geworden in onze interieurs, ze zijn praktisch, superveelzijdig en er zitten nog 4 andere belangrijke redenen aan. Deze 4 redenen behandelen wij hieronder voor jouw en wie weet hebben wij jouw overgehaald.


Neemt minder ruimte in beslag

Het ligt wel aan de ruimte, maar over het algemeen neemt hij minder ruimte in beslag. Een ronde eettafel bevat geen hoeken en past daarom beter in een kleine woonkamer. Hij staat bekend om zijn praktische imago.

Mogelijkheid voor extra zitplaatsen

Ideaal als jij er van houdt om samen met vrienden of familie samen te borrelen of te dineren. Doordat een ronde eettafel geen hoeken heeft, kun je hierdoor meer zitplaatsen creëren. Je schuift makkelijk wat extra stoelen aan op deze manier, die je daarna weer heerlijk op kunt bergen. Tip: met een één tafelpoot in het midden is het nog makkelijker om extra stoelen aan te schuiven.

Het is gezelliger

Bij een ronde eettafel zit je altijd naast elkaar, zelfs met een oneven aantal. Je kunt makkelijker een gesprek met iedereen voeren en met iedereen oogcontact hebben. Niemand hoeft aan dat ongezellige stuk aan het einde van de tafel te zitten, dit maakt iedereen gelijk.

Het breekt de ruimte

In huis vinden we veel rechte lijnen en hoekige vormen, door ronde vormen toe te voegen doorbreek je dit. De ronde vorm doorbreek de strakke, rechte lijnen en dit geeft een gezelligere gevoel.

Bron foto’s: Pinterest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s