Eigenschappen van DONKERE tinten in je interieur | πŸ–€πŸŽƒ DARK HALLOWEEN

Donkere tinten in het interieur mogen, ga dus voor een metamorfose van je muur, meubels en meer. Donkere tinten geven je een gevoel van RUST en WARMTE dit verwacht niet iedereen, maar het is wel zo.

Het grootste voordeel van donkere tinten toe te voegen in je interieur? Dat is wat ons betreft de rust die deze tinten geven in huis. Waarschijnlijk vindt je het geen raar idee om de slaapkamer een donkere look te geven. Juist de plek waar je tot rust wilt kunnen komen. Donkere tinten laat je juist tot rust komen, iets wat je waarschijnlijk niet verwacht maar het is wel zo.

Nu hoeft dit dus niet alleen in je slaapkamer, maar het kan net zo goed in de andere ruimtes in huis. Denk aan de woonkamer, of de badkamer waar jouw voorkeur naar uitgaat, zo wordt je gehele woning een plek om tot jezelf te komen.

Naast dat donkere tinten je een rustig gevoel geven, geeft het ook een gevoel van warmte. Door te veel lichte tinten te gebruiken in je interieur, kan het al snel kil aanvoelen. Er zijn verschillende warme tinten die je een warm gevoel geven, denk daarbij aan diepblauw/indigo, donkergrijs, dieprood, bruine rood tinten, oker geel, koper en een grote favoriete donkere aardetinten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s