Welke kleuren kun je prima combineren met GRIJS?

on

Grijs is voor vele de basis kleur in hun interieur denk aan een bank, vloer of de muren. De één heeft liever bruin en de ander grijs, gelukkig maar. Maar dat neemt niet weg dat er genoeg kleuren zijn die je ook met grijs kunt combineren. Daarom hebben wij hieronder een paar kleurcombinaties voor je met grijs:

GRIJS & LICHTROZE

Hou je van roze in huis, maar wil je het niet te truttig maken? De combinatie van grijs en roze zorgt voor een rustige ruimte, met een kleurrijke touch. Ga bijvoorbeeld voor roze accenten terwijl je de grote lijnen grijs houdt.

GRIJS & AARDSE TINTEN

Een combinatie die perfect past bij de trends van 2021. Je kan voor stoer gaan, maar ook voor rustig minimalisme. Onder aarde tinten verstaan we bruin, beige en terracotta etc. Natuurlijke materialen, zoals hout, jute en webbing passen perfect hierbij. Ga voor donkere tinten als je het stoer wilt houden en voor lichte als je het rustig en fris wilt houden.

Grijs & blauw

Blauw en grijs lijken in verschillende opzichten op elkaar, want blauw heeft vaak een koele ondertoon net zoals grijs. Ga voor een donkere blauw tint als je een chique look wilt creëren, perfect voor onder andere de slaapkamer. Als je van zachte tinten houdt, ga dan voor een pasteltint blauw. Zorg dat alles niet te koel wordt, voeg bijvoorbeeld wat goud/messing of bruin tinten toe aan je interieur om het te compenseren.

Grijs & groen

Grijs en groen is een combinatie die we ook in de natuur tegen komen, denk bijvoorbeeld aan een steen bekleed met mos. Olijfgroen of bosgroen staat perfect bij grijs, vaak hebben deze tinten ook een grijze ondertoon.

Welke is jouw favoriete combinatie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s