MEER KLEUR IN HUIS ZONDER TE VERVEN | 2021

We zitten alweer in het tweede week van het nieuwe jaar en ben jij toe aan een frisse blik in je interieur? En wil je toevallig wat kleur toevoegen? Nou dit kan dus ook zonder je muur gelijk een likje verf te geven, er zijn nog veel meer mogelijkheden.

“lampenkap”

Heb jij een lamp waar je een nieuwe lampenkap op draaien? Lucky you! Want hiermee kun je als snel even veranderen van sfeer. Gekleurde lampenkappen zijn weer helemaal een ding, hiermee kun je gelijk een heel ander effect creëren. Vooral als je een rustige interieur hebt met zachte tinten, zorgt dit voor een echte eyecather.

“posters”

De beste manier om kleur aan je muur te brengen zonder de verfkwast aan te raken. Heb jij toevallig posters of foto’s aan de muur in lijsten, dan kan je ze makkelijk een keer veranderen. Met gebruik van eigen gemaakte kunst of foto’s krijg je een persoonlijke sfeer in huis. Maar je kan ook gaan voor een grote poster die gelijk de aandacht trekt, zoals de nachtwacht hieronder.

“KUSSENS”

Last but not least, de kussens. Vaak worden kussens als snel afgestemd op de kleuren in huis, logisch want dit is veilig en past altijd. Maar die kleuren kun je ook terug vinden in hoezen met een printje in combinatie met een opvallende kleur. Ga op zoek naar kussens met een printje, opvallende kleuren en een stof die de aandacht trekt. Je zult zien dat dit gelijk een sfeervol effect geeft.

📸: @ahomeoffood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s